Maan en ster op gedenkteken voor kindergraf

In dit gedenkteken voor een jong kind hebben de zacht blauwe glazen ster en de maan met het beertje een prominente plek gekregen op de lettersteen. Zij zorgen voor een frisse en speelse toon in het modern vormgegeven monument. Op de zwarte letterplaat ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33980
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Onderhoudsvrij
Dieren Beer, Dieren 3d
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Blauw, Grijs, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto, Letterplaat
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

In dit gedenkteken voor een jong kind hebben de zacht blauwe glazen ster en de maan met het beertje een prominente plek gekregen op de lettersteen. Zij zorgen voor een frisse en speelse toon in het modern vormgegeven monument. Op de zwarte letterplaat zijn de ingegraveerde letters met wit ingeschilderd, waarbij de naam in een sierlijk lettertype is uitgevoerd. Op het liggende deel is een bijzondere vormgeving toegepast waarbij het oppervlak van het natuurteen ruw is gehakt, waardoor het een lichtere kleur en een ruwe structuur krijgt. In het midden is de vorm van een meanderende rivier juist niet ruw gehakt, maar alleen gezoet voor een moderne matte uitstraling. In de riviervorm zijn vier harten uitgespaard die vervolgens met ruwe steentjes zijn opgevuld. Toegevoegde glazen foto zorgt voor een extra persoonlijke touch.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen