Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Glazen kindergrafsteen met stripheld

Op grafmonumenten kunnen we ieder gewenst beeld verwerken. Het maakt een gedenkteken extra persoonlijk wanneer een afbeelding, foto of illustratie wordt toegepast die echt aansluit bij de interesses van diegene. In dit glazen grafmonument is de afbeeld... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32689
Collectie Exclusief, Film en televisie, Glas, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern, Natuursteen
Glas Glasfusing, Smeltglas
Graftype Enkel
Kinderlijk Cartoon
Kleur Grijs, Rood
Leeftijd kind
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Op grafmonumenten kunnen we ieder gewenst beeld verwerken. Het maakt een gedenkteken extra persoonlijk wanneer een afbeelding, foto of illustratie wordt toegepast die echt aansluit bij de interesses van diegene. In dit glazen grafmonument is de afbeelding van een stripheld op de letterplaat verwerkt. Door het rustige kleurgebruik in de rest van het monument, komen de kleuren van deze illustratie extra goed uit. Naast de illustratie, die met glasfusing is gemaakt, is veel ruimte gelaten voor de persoonlijke opschriften. Deze zijn ook op een afstand goed leesbaar omdat de semi-transparante achtergrond voldoende contrast geeft om alle letters duidelijk weer te geven.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.