Harten en kussensAl mogelijk vanaf 450,-

U kunt geheel vrijblijvend een eigen ontwerp laten maken. of het door u zelf gemaakte ontwerp te laten realiseren, in een van onze 20 winkels of bij u thuis.

Collectie Harten en kussensaccessoires en vormen van een grafsteen

Om een extra tekst of foto toe te voegen aan een grafmonument kan er een hart of glazen tekstplaat op het graf geplaatst worden. Belangrijk om te weten is dat wij altijd adviseren om de liggende steen altijd wateraflopend te plaatsen zodat er geen water in de letters kan blijven staan.

Als letters zijn ingeschilderd beperkt dit namelijk de levensduur ervan. Het is nog beter om de belettering verheven op een kussensteen aan te brengen, bijvoorbeeld in brons of aluminium.

prijsinformatie aanvragen

Fotoprint op glas

verschillende vormen en soorten glas

Het plaatsen van een foto op de grafsteen biedt u de mogelijkheid om een persoonlijk herinnering te plaatsen op het grafmonument. Een pasfoto, mooi moment uit het leven of een foto die iets zegt over de persoonlijkheid van de overledene.

De foto kan van klein tot levensgroot op verschillende soorten en vormen glas worden aangebracht.

Bekijk meer voorbeelden van afbeeldingen, decoraties en foto’s op een kindermonument.

prijsinformatie aanvragen

Bijzondere kindermonumenten

waar u een goed gevoel bij heeft

Den Hollandsche heeft ruim 76 jaar ervaring bij het ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en kindergedenktekens.

Onze medewerkers zetten zich volledig in om een mooi monument te ontwerpen en te plaatsen. Een monument waar u tevreden mee bent en een goed gevoel bij heeft.

prijsinformatie aanvragen

Mooie combinaties maken

gebruik kleuren en vormen

Mooi persoonlijk en bijzonder kindermonument die we door het kleurgebruik een geheel eigen sfeer en uitstraling hebben gegeven.

Glas is een materiaal dat stemmingen en emoties op een bijzondere en onvergetelijke wijze kan weergeven. De hartvormige kussentjes zijn eveneens met glas afgewerkt.

prijsinformatie aanvragen

Kindergraf glas

combinatie met andere materialen

Door creatief te zijn en de materialen, kleuren en vormen op de juiste wijze te combineren creëert onze ontwerper samen met u tijdens een persoonlijk gesprek een uniek en harmonieus gedenkteken.

prijsinformatie aanvragen

Als toevoeging of gedenteken

vanuit uw wensen

Een hartje of kussentje is uitstekend toepasbaar om een extra tekst, persoonlijke groet of bijvoorbeeld een foto te plaatsen op het gedekenkteken.

Het is uiteraard ook mogelijk om een hartje of kussentje als monument te plaatsen. Samen met u bekijken we wat het beste past bij uw wensen.

prijs vanaf: € 1100

In het echt bekijken

honderden complete gedenktekens

Honderden bijzondere grafstenen geven u een persoonlijke indruk van de mogelijkheden voor een grafmonument.

Juist doordat de grafstenen in de buitenlucht zijn opgesteld, krijgt u een realistisch beeld van onze unieke grafstenen.

Meer informatie over onze inspiratietuin.

prijsinformatie aanvragen

Natuurlijk kussentje

sokkel natuursteen met vlinder

Kindergedenkteken waar op de natuurstenen sokkel een glasfusing vlinder is geplaatst. Het opschrift op de sokkel is uitgevoerd in RVS.

Op het natuurlijke kussentje is een persoonlijke tekst gezandstraald en daarna ingeschilderd. Als grafbedekking is er gekozen voor kwarts.

prijsinformatie aanvragen

RVS Hartjes

glazen grafmonument

Glazen kindermonument wat door het kleurgebruik een jongensachtige uitstraling heeft gekregen. Symbolisch is er een wolk op de glazen letterplaat aangebracht.

Op het liggende gedeelte zijn hartjes van rvs geplaatst.

prijsinformatie aanvragen

Voorbeelden in het echt bekijken en daarna gratis een ontwerp laten maken

inspiratietuin met ruim 600 grafstenen

Monumenten in het echt bekijken en samen met u een persoonlijk monument ontwerpen. Dit kan een combinatie zijn van de voorbeelden die u ziet of met uw persoonlijke wensen of ideeën als uitgangspunt. Al schetsend en pratende maken we voorstellen waaruit u kunt kiezen. Tijdens het ontwerpen houden we rekening met uw budget.

Maak een vrijblijvende afspraak