Grafmonument van hout kind

Grafmonument van hout kind foto 1
Grafmonument van hout ontworpen voor een kind. De maan is gemaakt van RVS en zit verankerd op het hout. Wij werken hoofdzakelijk met teakhout.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20229
Collectie Exclusief, Kunstenaars
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Hout, RVS
Natuurlijk Wolken
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Ster

Productomschrijving

Grafmonument van hout ontworpen voor een kind. De maan is gemaakt van RVS en zit verankerd op het hout. Wij werken hoofdzakelijk met teakhout.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Hout
Hout is een duurzaam materiaal met een warme uitstraling. Met houtfineer wordt een zeer eigentijdse en moderne uitstraling verkregen, terwijl de massief houten producten een wat meer traditioneel uiterlijk hebben.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.