Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Kindermonument met afbeelding van glas

Het blauwe paardje is gemaakt van glasfusing. Glasfusing is een techniek waarbij verschillende lagen glas op ambachtelijke wijze worden gesneden en gesmolten. Vele vormen en afbeeldingen zijn mogelijk (denk aan kindertekeningen, knuffels en bekende tel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25764
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern
Dieren Paard
Graftype Enkel
Kleur Lichtblauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Ster

Productomschrijving

Het blauwe paardje is gemaakt van glasfusing. Glasfusing is een techniek waarbij verschillende lagen glas op ambachtelijke wijze worden gesneden en gesmolten. Vele vormen en afbeeldingen zijn mogelijk (denk aan kindertekeningen, knuffels en bekende televisiefiguren) De kleuren blijven altijd mooi.

Den Hollandsche gedenktekens is als enige in Nederland gespecialiseerd in glasfusing. Samen met de familie ontwerpen wij een kleurrijk monumentje voor het overleden kind.
Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen