Kindergrafmonumenten

Kindergrafmonument met gekleurde vlinders. Ook op het liggende deel natuursteen zijn 2 vlinders aangebracht waardoor er een vliegroute ontstaat. Het natuursteen is gezoet afgewerkt om het geheel een zachtere uitstraling te geven.Een grafmonument uit de... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20221
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Fotoartikel
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Kindergrafmonument met gekleurde vlinders. Ook op het liggende deel natuursteen zijn 2 vlinders aangebracht waardoor er een vliegroute ontstaat. Het natuursteen is gezoet afgewerkt om het geheel een zachtere uitstraling te geven.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen