Kindergrafsteen met glasplaat

Dit kindergraf is voorzien van verschillende banden met melkglas. De letterplaat is van glas, waarop een vlinder geplaatst is. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, a... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16340
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Groen
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit kindergraf is voorzien van verschillende banden met melkglas. De letterplaat is van glas, waarop een vlinder geplaatst is.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.