Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Kindergrafsteen vlinder

Kindergrafsteen vlinder foto 1
Kindergraf met een glazen vlinder in de kleuren van een regenboog. Het glas is door middel van verhitting versmolten tot een geheel. Er wordt vaak gekozen voor een ovalen omranding omdat dit vriendelijker oogt dan een rechthoek of een vierkant.De colle... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20995
Bloem, plant of boom Bloem
Catalogus Eenvoudig tot bijzonder
Collectie Exclusief, Glas, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern, Natuursteen
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Kindergraf met een glazen vlinder in de kleuren van een regenboog. Het glas is door middel van verhitting versmolten tot een geheel. Er wordt vaak gekozen voor een ovalen omranding omdat dit vriendelijker oogt dan een rechthoek of een vierkant.
Eenvoudig tot bijzonder

De collectie eenvoudig tot bijzonder bestaat uit grafstenen in uiteenlopende designs, maar geschikt zijn voor een groot aantal begraafplaatsen in Nederland. De meeste grafstenen in deze collectie hebben veelal een herkenbare vorm, maar kunnen compleet op maat worden gemaakt en aangepast naar wens. Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.