Kindermonument voor jongen

Kindermonument voor jongen foto 1
De favoriete film en helden van het overleden kind kunnen worden vertaald naar glas. De kleuren zijn zeer duurzaam. Ook de rand is gemaakt van blauw glas. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32861
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Film en televisie, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De favoriete film en helden van het overleden kind kunnen worden vertaald naar glas. De kleuren zijn zeer duurzaam. Ook de rand is gemaakt van blauw glas.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.