Roze kindergrafsteen voor een meisje

Dit kleine ovalen kindermonument is ontworpen voor een meisje en geheel van glas gemaakt. Er is alleen een basis van natuursteen gebruikt om de heldere roze omranding van glas te dragen en het midden is het graf bedekt met witte steentjes. De staande p... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33420
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Dieren Vlinder
Geslacht meisje
Glas Glasfusing, Smeltglas
Kinderlijk Regenboog
Kleur Roze, Wit
Leeftijd baby
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Vlinder

Productomschrijving

Dit kleine ovalen kindermonument is ontworpen voor een meisje en geheel van glas gemaakt. Er is alleen een basis van natuursteen gebruikt om de heldere roze omranding van glas te dragen en het midden is het graf bedekt met witte steentjes. De staande plaat is van smeltglas gemaakt en heeft daardoor een 'waterige' structuur. Naast dat het zorgt voor een fraaiere uitstraling is de glasplaat ook iets minder doorzichtig en komen de teksten en illustraties beter naar voren. De onderste tekening is gemaakt met pasteltinten en witte accenten en wat veel rust brengt in het ontwerp. Bovenin de glasplaat sieren een kleurrijke regenboog en een vlindertje van glasfusing het monument.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen