Den Hollandsche Gedenktekens MijdrechtUw winkel voor grafmonumenten en grafstenen in de buurt van Mijdrecht, Utrecht en Amsterdam

In Mijdrecht kunt u kennismaken met alle mogelijkheden met betrekking tot vormen, materiaalsoorten en sferen. De setting van de winkel geeft u gelegenheid om, samen met onze adviseur, in alle rust te creëren. We kunnen uw wensen direct verwerken in een digitale impressie, zodat u een reëel beeld krijgt hoe het zou kunnen worden.

Den Hollandsche Mijdrecht

Adresgegevens

Mijdrecht - inspiratiewinkel
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht
Bekijk route
0297 – 231 010
access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00
Bekijk alle openingstijden

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

Als u een bezoek wilt brengen raden wij u aan om hieronder een afspraak te maken. Wij zullen contact met u opnemen om een geschikt moment te plannen zodat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een vrijblijvende afspraak
contact Den Hollandsche

De nieuwe wereld van gedenken

Openingstijden

Maandag13:00 tot 17:00
Dinsdag09:00 tot 17:00
Woensdagop afspraak
Donderdag09:00 tot 17:00
Vrijdag09:00 tot 17:00
Zaterdag09:00 tot 17:00
Zondaggesloten

Extra openingstijden

zaterdag 27 juli
09:00 tot 17:00
zaterdag 3 augustus
09:00 tot 17:00
zaterdag 10 augustus
09:00 tot 17:00

Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Vraag naar de mogelijkheden.

Een mooi gedenkteken uitzoeken

Voor elke grafsteen die we realiseren maken we altijd eerst een nieuw en uniek ontwerp. Het ontwerpen en samenstellen van de grafsteen doen we samen met u, al pratende worden er voorstellen gemaakt waaruit u kunt kiezen. Samen met u kijken we wat mooi is en welke combinaties van vormen en materialen het monument de juiste uitstraling geven. Uw persoonlijke wensen zijn hierbij altijd het uitgangspunt.

Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd krijgt van ons een digitaal lay-out voorstel. U kunt nog zaken veranderen. Nadat u het lay-out voorstel heeft goedgekeurd vervaardigen wij, met veel oog voor detail en kwaliteit, het gedenkteken en verzorgen de plaatsing.

over ons den hollandsche gedentekens ons team

Boris – vormgever

over ons den hollandsche gedentekens medewerkers
over ons den hollandsche gedentekens medewerkers
den hollandsche gedenktekens mijdrecht marco fronik
inspiratiewinkel den hollandsche gedenktekens mijdracht
den hollandsche grafmonumenten mijdrecht offerte aanvragen

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen. Wij verzorgen alles, van het ontwerp die wij samen met u maken, tot en met de plaatsing.

Maak een vrijblijvende afspraak

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen en samen te stellen. Ik help u bij de vormgeving en geef u advies over de duurzaamheid, het onderhoud en de kosten per onderdeel. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.”

Marco Fronik, Den Hollandsche Mijdrecht

> plan een thuisbezoek
Den Hollandsche Gedenktekens Mijdrecht thuisbezoek

Google beoordelingen van Den Hollandsche Gedenktekens Mijdrecht

Routebeschrijving

Vermogenweg 15, 3641 SR Mijdrecht

Plan hier uw route op – Google Maps
Komende met de auto
Den Hollandsche Gedenktekens in Mijdrecht is het beste bereikbaar vanaf de A2. Op de A2 neemt u afrit 4 (Vinkeveen) en volgt u op de N201 de borden richting Mijdrecht. Na 7 kilometer slaat u bij de stoplichten linksaf naar bedrijventerrein Mijdrecht. Dit is de Veenweg. Deze blijft u volgen en neemt u de derde afslag links naar de Vermogenweg. Na 200 meter vindt u Den Hollandsche aan de rechterkant.

Komende met het openbaar vervoer
Vanaf station Breukelen kunt u het beste lijnbus 130 naar Uithoorn nemen. In Mijdrecht stapt u uit op de halte ‘Energieweg’. Vanaf deze halte loopt u naar de rotonde waar u linksaf slaat. Hier loopt u parallel aan de Veenweg totdat deze met een flauwe bocht naar links afbuigt. Hier kunt u rechtsaf naar de Vermogenweg. Deze weg volgt u ongeveer 200 meter, waarna u Den Hollandsche aan uw rechterhand vindt.

grafmonumenten adviseur ontwerper Marco Fronik
0297 – 231 010
Marco Fronik

Wat kunt u verwachten bij een bezoek?

“Tijdens uw bezoek kunnen we samen inspiratie opdoen in ons digitaal fotoboek met daarin ruim 1.500 voorbeelden. Deze monumenten geven u veel ideeën van wat er allemaal mogelijk is.

Na uw bezoek ontwerpen we samen een mooi en harmonieus gedenkteken, we gaan hierbij uit van de inspiratie die u heeft opgedaan in ons fotoboek.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag