Showroom kindergrafstenenkom oriënteren in onze showroom

In onze prettige showroom, met een rustieke en creatieve sfeer, kunt u ongedwongen rondkijken. Hier vindt u alle elementen die een gedenkteken een eigen karakter geven.

We willen uw ogen openen en laten zien dat een grafmonument niet per se traditioneel hoeft te zijn. U kunt de materialen, accessoires, beeldjes, letters, vaasjes, kruizen en nog veel meer van dichtbij bekijken en zelfs op de grafmonumenten in onze tuin uittesten, zodat u echt kunt zien of een combinatie goed tot zijn recht komt.

Vlinderboom in de showroom

alle mogelijke kleuren vlinders

Om u een goede indruk te geven in de mogelijkheden die glasfusing biedt, hebben we in onze showroom een vlinderboom geplaatst.

Met glasfusing brengen we bijzondere fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Ook geven we met deze techniek structuur en vorm aan het glas.

showroom kindergrafstenen vlinderboom vlinders glasfusing op versteend hout

Accessoires in vele materialen

brons, lood, rvs, cortenstaal, glas, aluminium en bijvoorbeeld natuursteen

Het gebruikte materiaal, de vormgeving en kleur van een accessoire heeft veel invloed op de uitstraling van het monument.

Om u een goede indruk te geven van hoe de accessoires staan, hebben we vele accessoires uit onze showroom toegepast in onze inspiratietuin.

Heel veel voorbeelden in het echt

Ons doel is u zoveel mogelijk voorbeelden in het echt te laten zien. Dit achten wij van groot belang, omdat de keuze voor een grafmonument een blijvende keuze is voor jaren. Naast de collectie die wij in de showroom tonen, beschikken wij ook over een collectie boeken en albums met nog meer voorbeelden. U kunt op uw gemak hier doorheen bladeren en zodoende een beeld krijgen van wat er mogelijk is.

showroom kindergrafstenen graflantaarns

Graflantaarns

showroom kindergrafstenen vogeltje brons

Bronzen vogeltjes

showroom kindergrafstenen grafdecoraties rvs

RVS en natuursteen decoraties

Duurzame glazen kleurplaat

een persoonlijk idee

Het plaatsen en toepassen van een glazen letterplaat is te vergelijken met een duurzame kleurplaat, u bepaalt zelf welke afbeelding waar moet komen te staan.

Dit geeft veel vrijheid bij het ontwerpen en het resulteert in een prachtig kleurrijke grafsteen voor uw kindje.

showroom kindergrafstenen glazen lettersteen eend natuursteen

Vanuit uw ideeën

Na uw bezoek aan de showroom en inspiratietuin gaan we met wat u mooi vindt en uw ideeën aan de slag.

Een grafsteen ontwerpen doen we samen met u, al schetsend en pratende worden er voorstellen gemaakt waaruit u kunt kiezen. Alle monumenten passen we aan volgens uw wensen: een andere kleur steen, andere vormen of materialen. U kunt monumenten met elkaar combineren of we kunnen uitgaan van uw eigen ideeën of wensen.

Bekijken en proberen

accessoires grafmonumenten

In onze showroom ziet u honderden grafaccessoires van brons, maar ook accessoires in andere materialen zoals glas, RVS, cortenstaal en hout.

Graflantaarns, vlinders, kruizen, engeltjes, beeldjes, bomen en bloemen, schalen, boeken, hartjes en bijvoorbeeld porseleinen foto’s.

Ziet u een accessoire die u bevalt, dan kunt u die meteen uitproberen bij een grafsteen in onze tuin of showroom.

showroom kindergrafstenen accessoires uitproberen

Versteend hout en zerfkeien

uitzoeken in showroom en inspiratietuin

Alle natuurlijke stenen zijn uniek. Ze komen direct uit de natuur. Natuurlijke grafstenen kunt u direct in onze inspiratietuin of showroom uitzoeken. Er staan alle mogelijke soorten stenen opgesteld in verschillende vormen en kleuren. De ruwe stenen en keien zijn afkomstig uit alle werelddelen.

Het is van groot belang dat u zelf het versteende hout of een zwerfkei uitkiest, want alle natuurlijke stenen zijn uniek, met eigen structuren en kleuren.

Eigen sfeer

toepassing van grafaccessoires

Door een symbool of figuur toe te passen geeft u het monument een eigen sfeer. Het geeft u een steunpunt en roept herinnering op.

Uniek ontwerp

Naast de grafaccessoires uit ons assortiment ontwerpen we ook accessoires, beelden en figuren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk voorbeelden en laat u inspireren door de voorbeelden van ons assortiment grafaccessoires.

Hoe werkt het?

een persoonlijk kindergedenkteken

Tijdens een persoonlijk gesprek ontwerpen we samen met u een passend gedenkteken. Door goed naar uw verhalen en wensen te luisteren gebruiken we de juiste kleuren om het monument een passende uitstraling te geven.

Zodra we samen het monument hebben vormgegeven, bespreken we het opschrift en de belettering. We laten u voorbeelden zien en geven u advies wat het beste past bij de vormgeving van het monument.

Informatie over een persoonlijk ontwerp.

We geven u advies

plaatsing decoraties op het monument

Er zijn veel mogelijke posities voor grafaccessoires en decoraties op een grafmonument. Bijvoorbeeld op de dekplaat aan de voor- of achterzijde of juist naast de lettersteen. Ook vooraan op het voetstuk, tegenover de lettersteen, is zeer fraai, omdat er een soort evenwicht in het beeld ontstaat. Extra accentuering ontstaat door een decoratie op een apart sokkeltje te plaatsen. In een persoonlijk gesprek komen alle mogelijkheden aan bod en kunt u uw keus bepalen.

showroom kindergrafmonumenten vogel brons

Bronzen vogeltje

showroom kindergrafstenen grafdecoratie vlinders rvs

RVS vlinders op pin

showroom kindergrafstenen rvs inbouw graflantaarn

RVS inbouw graflantaarn

Beelden en figuren

gevoelens en emotie uitdrukken

Een beeldkunstwerk heeft natuurlijk extra toegevoegde waarde omdat het gevoelens en emotie uit kan drukken. Zo wordt het persoonlijke karakter van het gedenkteken nog beter versterkt.

De beelden en figuren worden handmatig en ambachtelijk vervaardigd door onze kunstenaars. Den Hollandsche werkt samen met Nederlandse, maar ook buitenlandse kunstenaars.

Voorbeelden van beelden en figuren.

Ontdekken wat u mooi vindt

daarna een mooi passend ontwerp

Onze inspiratietuin en showroom is bedoeld om vooraf al te ontdekken wat u mooi vindt. Al lopende en kijkend zult u voorbeelden zien die u aanspreken. Samen met u gaan we dan met deze ideeën en voorbeelden aan de slag om gezamenlijk een mooi passend ontwerp te maken. In uw bijzijn wordt dan hiervan een fraaie en bij uw wensen passende schetstekening gemaakt.

Wat valt er allemaal te zien?

  • Verschillende soorten foto’s op een grafsteen
  • Mogelijkheden voor het toevoegen van eigen ideeën
  • Lettertypes, van klassiek tot modern
  • Lantaarns, schalen en vazen
  • Bronzen accessoires en ornamenten
  • Glasbewerking, zoals smelten, emailleren en fusing
  • Creatieve voorbeelden van RVS-bewerkingen
  • Zuilen en sokkels
  • Beeldjes en bijzondere grafkunst
  • Steentjes en split in vele soorten, kleuren en maten

Bekijk de voorbeelden, eerst op onze website en daarna in het echt

Ons doel is u zoveel mogelijk voorbeelden te laten zien. Dit achten wij van groot belang, omdat de keuze voor een grafmonument een blijvende keuze is voor jaren.

1
showroom kindergrafstenen en monumenten online

186 voorbeelden

Blader door ruim 186 voorbeelden in ons fotoboek. Bewaar foto’s die u aanspreken, zodat u ze op een later moment eenvoudig terug kunt kijken.

Fotoboek
2
showroom kindergrafstenen inspiratietuin showtuin

Bezoek inspiratietuin

Bekijk 600 voorbeelden in het echt. Alle monumenten zijn voorzien van een bordje met de basisprijs van het monument.

Inspiratietuin
3
showroom kindergrafstenen eendje natuursteen glazen letterplaat kleurplaat

Bezoek showroom

Grafaccessoires in alle mogelijke materialen, voorbeelden van belettering en toepassingen van persoonlijke ideeën.

4
showroom kindergrafstenen gratis grafsteenontwerp vanuit uw budget

Gratis ontwerp

Gratis en geheel vrijblijvend ontwerpen wij samen met u een passend monument binnen uw budget.

Gratis ontwerp