Memory Stone urnen & gedenkstenenThuis herdenken

Assortiment Memory Stone Urnen

Wanneer u zoekt naar een urn van Memory Stone dan heeft u de keuze uit verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Zo hebben we in ons assortiment de herdenkingsstenen en urnstenen van 70 centimeter in lengte, waarbij er in de urnstenen ruimte is voor de as van 2 personen. Ook kunt u kiezen voor de kleine herdenkingsteen of urnsteen van 50 cm in lengte, waarbij de urnsteen ruimte biedt aan de as van 1 persoon. De herdenkingssteen herbergt geen ruimte voor de as, maar kunt u als fraai monument bijvoorbeeld in uw tuin plaatsen.

Memory Stone is een designmerk dat staat voor vernieuwing en puurheid. De modern vormgegeven grafstenen en urnen zijn eigenzinnig en tijdloos. Daarmee geeft Memory Stone aan dat de manier waarop iemand in het leven staat niet ophoudt bij het overlijden. Ook in het heden en de toekomst is het mogelijk om een levensstijl door te geven aan zijn of haar nabestaanden. De grafstenen en urnen van Memory Stone ogen strak, sober en stijlvol en voelen vertrouwd aan.

Ontwerp en materiaal

De collectie Memory Stone is ontworpen door ontwerper Axel Enthoven. Hij heeft zich laten inspireren door de natuur en zo een ontwerp gemaakt waarbij minimaal onderhoud, eenvoudige plaatsing, degelijkheid en stabiliteit belangrijke voorwaarden zijn. Hieruit is een tijdloze collectie voortgekomen dat in veel omgevingen fraai opgaat. De stenen zijn gemaakt van een speciaal lichtgewicht beton en verkrijgbaar in 3 kleuren; wit, grijs en antraciet.

Personaliseren of beletteren

De urnen en grafstenen van Memory Stone kunnen gepersonaliseerd worden door middel van het stralen van naam, data of lijntekeningen. Ook het aanbrengen van bronzen of RVS letters behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.