Afgeronde zuil - wit

Afgeronde zuil - wit foto 1
Deze urnenzuil is aan de bovenzijde afgerond afgewerkt. In combinatie met het verdiepte hakwerk in het lichtgekleurde natuursteen is het een monument met een fraaie, exclusieve uitstraling.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3341
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Lichte grafstenen
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Deze urnenzuil is aan de bovenzijde afgerond afgewerkt. In combinatie met het verdiepte hakwerk in het lichtgekleurde natuursteen is het een monument met een fraaie, exclusieve uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen