Grafsteen zuil

Grafsteen zuil foto 1
Grafsteen met een glazen bol op een zuil.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13211
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur licht, Wit
Materiaal Glas, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Bol, bal of zon, Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm Bol, bal of zon
Vormgeving Schuin, Zuilen

Productomschrijving

Grafsteen met een glazen bol op een zuil.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.