Bronzen kruis op grafzuil

Sierlijk bronzen kruis op een eveneens bronzen grafzuil. Door de toepassing van brons krijgt het geheel een zeer fraaie, duurzame en exclusieve uitstraling.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3112
Collectie Exclusief, Klassiek
Graftype Enkel
Materiaal Brons
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Sierlijk bronzen kruis op een eveneens bronzen grafzuil. Door de toepassing van brons krijgt het geheel een zeer fraaie, duurzame en exclusieve uitstraling.
Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.