Bronzen kruis op grafzuil

Bronzen kruis op grafzuil foto 1
Sierlijk bronzen kruis op een eveneens bronzen grafzuil. Door de toepassing van brons krijgt het geheel een zeer fraaie, duurzame en exclusieve uitstraling.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3112
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Exclusief, Kruis, Zuilen
Graftype Enkel
Materiaal Brons, Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Sierlijk bronzen kruis op een eveneens bronzen grafzuil. Door de toepassing van brons krijgt het geheel een zeer fraaie, duurzame en exclusieve uitstraling.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen