Bronzen zuil

Bronzen zuil foto 1
Zeer fraaie, exclusieve geheel in brons uitgevoerde zuil. Aan de bovenzijde is een afgevallen blad aangebracht, wat het monument een natuurlijke uitstraling geeft.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hier... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3148
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Enkel staand
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Zeer fraaie, exclusieve geheel in brons uitgevoerde zuil. Aan de bovenzijde is een afgevallen blad aangebracht, wat het monument een natuurlijke uitstraling geeft.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.