Gedenkplaat van brons

Het brons zorgt ervoor dat deze gedenkplaat een authentiek karakter meekrijgt. De twee mensvormen staan symbool voor het afscheid. Een bronzen gedenkplaat kan ook in een urnenmuur of columbarium worden geplaatst.Door het gebruik van beelden of symbolen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22108
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen, Grafzerken
Kleur Grijs
Materiaal Brons
Natuursteen kleuren Grijs

Productomschrijving

Het brons zorgt ervoor dat deze gedenkplaat een authentiek karakter meekrijgt. De twee mensvormen staan symbool voor het afscheid. Een bronzen gedenkplaat kan ook in een urnenmuur of columbarium worden geplaatst.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.