Urnmonument met natuursteen en brons

Op het urnmonument is een abstract vormgegeven bronzen blad gemonteerd. Het natuursteen is gezoet afgewerkt waardoor het goed combineert met het brons. De glasparels symboliseren een river die over het urnmonument loopt. Het opschrift is in verheven br... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22698
Artikelnummer 15770
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Kleur Antraciet, Blauw, Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom, Rivier
Natuursteen kleuren Antraciet
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Rivier
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Boom
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bloem/blad/boom

Productomschrijving

Op het urnmonument is een abstract vormgegeven bronzen blad gemonteerd. Het natuursteen is gezoet afgewerkt waardoor het goed combineert met het brons. De glasparels symboliseren een river die over het urnmonument loopt. Het opschrift is in verheven brons uitgevoerd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.