Gedenkplaat voor urnengraf

Gedenkplaat voor urnengraf foto 1
De schuin geplaatste gedenkplaat voor het urnengraf is gemaakt van een rode natuursteensoort. Doordat de gedenkplaat zelf schuin is geplaatst, blijft er geen water op staan. Aan de weerskanten van de plaat loopt de rand trapsgewijs af, waardoor het mo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29881
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Algemeen
Materiaal Natuursteen

Productomschrijving

De schuin geplaatste gedenkplaat voor het urnengraf is gemaakt van een rode natuursteensoort. Doordat de gedenkplaat zelf schuin is geplaatst, blijft er geen water op staan. Aan de weerskanten van de plaat loopt de rand trapsgewijs af, waardoor het monument een klassiek karakter krijgt. De aangebrachte letters zijn op een zeer degelijke manier ingeschilderd. Dit zorgt ervoor dat de opschriften jarenlang hun kleur zullen behouden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.