Gedenkteken in basalt

Gedenkteken in basalt foto 1
Deze basaltzuilen zijn deels gepolijst. De belettering van de steen is aangebracht in het gepolijste gedeelte. Een bronzen roos en vlinder zijn op de zuilen gemonteerd. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Den... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1123
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Roos
Collectie Beelden en Symbolen, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Subtype Enkel staand

Productomschrijving

Deze basaltzuilen zijn deels gepolijst. De belettering van de steen is aangebracht in het gepolijste gedeelte. Een bronzen roos en vlinder zijn op de zuilen gemonteerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen