Glazen vlinder

Glazen vlinder foto 1
De glazen vlinder gemonteerd op een zwerfkei staat symbool voor licht en vrijheid en contrasteert mooi op het natuursteen. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze sym... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3577
Artikelnummer 15803
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Dieren Vlinder
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Vlinder

Productomschrijving

De glazen vlinder gemonteerd op een zwerfkei staat symbool voor licht en vrijheid en contrasteert mooi op het natuursteen.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.