Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafmonument cortenstaal

Grafmonument cortenstaal foto 1
Grafmonument van cortenstaal. De tekst op het grafmonument is uitgespaard.Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenst... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19652
Collectie Cortenstaal, Exclusief, Kort graf, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Staande steen zonder vloer
Graftype Kort graf
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Grafmonument van cortenstaal. De tekst op het grafmonument is uitgespaard.
Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.