Grafmonument met bronzen bol en glas

De kalkstenen basis heeft de vorm van een halve bol. Daarboven is een bronzen bol bevestigd, ingebed in een ronde glasplaat. Op de glasplaat kan tekst worden aangebracht. Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een comp... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1282
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars
Materiaal Brons, Glas
Persoonlijke toevoeging Bol, bal of zon, Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Bol, bal of zon

Productomschrijving

De kalkstenen basis heeft de vorm van een halve bol. Daarboven is een bronzen bol bevestigd, ingebed in een ronde glasplaat. Op de glasplaat kan tekst worden aangebracht.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.