Grafmonument met bronzen bol en glas

De kalkstenen basis heeft de vorm van een halve bol. Daarboven is een bronzen bol bevestigd, ingebed in een ronde glasplaat. Op de glasplaat kan tekst worden aangebracht. Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een comp... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1282
Collectie Kunstenaars
Materiaal Brons, Glas

Productomschrijving

De kalkstenen basis heeft de vorm van een halve bol. Daarboven is een bronzen bol bevestigd, ingebed in een ronde glasplaat. Op de glasplaat kan tekst worden aangebracht.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.