Grafmonument van glas

Dit monument valt op door zijn bijzondere vormgeving. Het glazen zeil rust op een voetstuk van natuursteen. De belettering is aangebracht op het glas. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1289
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Hobby, Sport
Materiaal Glas
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Hobby/beroep/sport

Productomschrijving

Dit monument valt op door zijn bijzondere vormgeving. Het glazen zeil rust op een voetstuk van natuursteen. De belettering is aangebracht op het glas.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.