Grafsteen van zwart graniet met RVS strip

Grafsteen van zwart graniet met RVS strip foto 1
Deze korte grafsteen heeft een staande letterplaat van zwart graniet. De zijkant is ruw gehakt en de rest gepolijst. Over de gehele lengte is een RVS strip geplaatst.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4714
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Zwart
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Deze korte grafsteen heeft een staande letterplaat van zwart graniet. De zijkant is ruw gehakt en de rest gepolijst. Over de gehele lengte is een RVS strip geplaatst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.