Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Granieten zuil met ster

Dit urnenmonument is uitgevoerd in grijs graniet. Dit materiaal heeft een zeer natuurlijke uitstraling. In de vierkante uitsparing is een bronzen ster aangebracht. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1433
Collectie Beelden en Symbolen, Cortenstaal, Klassiek en traditioneel, Natuursteen, Staande steen zonder vloer, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - staand
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Klassiek en traditioneel, Zuilen

Productomschrijving

Dit urnenmonument is uitgevoerd in grijs graniet. Dit materiaal heeft een zeer natuurlijke uitstraling. In de vierkante uitsparing is een bronzen ster aangebracht.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.