Granieten zuil met ster

Granieten zuil met ster foto 1
Dit urnenmonument is uitgevoerd in grijs graniet. Dit materiaal heeft een zeer natuurlijke uitstraling. In de vierkante uitsparing is een bronzen ster aangebracht. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hie... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1433
Collectie Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel, Zuilen
Graftype Enkel
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Dit urnenmonument is uitgevoerd in grijs graniet. Dit materiaal heeft een zeer natuurlijke uitstraling. In de vierkante uitsparing is een bronzen ster aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.