Hartvormige kussensteen

Sierlijk gepolijste hartvormige kussensteen. Geschikt als urnenmonument maar kan ook worden toegepast als onderdeel van een groter grafmonument. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepas... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 2413
Collectie Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Hartvormige lettersteen, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Materiaal Natuursteen

Productomschrijving

Sierlijk gepolijste hartvormige kussensteen. Geschikt als urnenmonument maar kan ook worden toegepast als onderdeel van een groter grafmonument.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.