Ruw urnenmonument

Dit urnenmonument is vervaardigd uit een uitgehakte hardstenen zuil met een glad gepolijst decoratiekruis.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1406
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Kruis, Natuurlijk, Zuilen
Cultuur Christelijk
Graftype Enkel
Materiaal Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Kruis
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Dit urnenmonument is vervaardigd uit een uitgehakte hardstenen zuil met een glad gepolijst decoratiekruis.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.