Schets kort graf met RVS band

Schets kort graf met RVS band foto 1
Strakke, luxueuze uitstraling met fraaie siergrassen, maken het monument zowel natuurlijk als exclusief.

Het korte grafmonument van natuursteen is geschikt voor begraafplaatsen met korte graven en urnenbegraafplaatsen. In het ontwerp is re... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12302
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief
Graftype Kort graf
Materiaal Natuursteen, RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Strakke, luxueuze uitstraling met fraaie siergrassen, maken het monument zowel natuurlijk als exclusief.

Het korte grafmonument van natuursteen is geschikt voor begraafplaatsen met korte graven en urnenbegraafplaatsen. In het ontwerp is rekening gehouden met veel beplanting zoals hoge en lage siergrassen. Door de toepassing van deze siergrassen, krijgt het overwegend exclusief en modern ogende monument ook een heel natuurlijke afwerking. Als extra detail kan de voorste bloemsparing tevens gevuld worden met stenen, kiezels of pebbles. De sierlijke RVS band die om de letterplaat heen is gebogen, bevat ruimte voor een persoonlijke boodschap, wens of uitdrukking. De letterplaat zelf is midden op het monument, op een iets verheven gedeelte geplaatst. Deze bestaat ook geheel uit natuursteen en biedt ruimte aan de naam van de persoon, data en eventueel andere persoonlijke teksten of afbeeldingen.

Door de bijzondere combinatie van de beplanting en het luxueuze design, krijgt het monument een exclusief, maar natuurlijk karakter. Tegelijkertijd zorgen de subtiele toevoeging van het kleine vlindertje en de zwarte glimmende steentjes ook voor een speels element.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.