Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Schets kort graf met RVS band

Schets kort graf met RVS band foto 1
Strakke, luxueuze uitstraling met fraaie siergrassen, maken het monument zowel natuurlijk als exclusief.

Het korte grafmonument van natuursteen is geschikt voor begraafplaatsen met korte graven en urnenbegraafplaatsen. In het ontwerp is re... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12302
Collectie Exclusief, Kort graf, RVS
Graftype Kort graf
Materiaal RVS
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Strakke, luxueuze uitstraling met fraaie siergrassen, maken het monument zowel natuurlijk als exclusief.

Het korte grafmonument van natuursteen is geschikt voor begraafplaatsen met korte graven en urnenbegraafplaatsen. In het ontwerp is rekening gehouden met veel beplanting zoals hoge en lage siergrassen. Door de toepassing van deze siergrassen, krijgt het overwegend exclusief en modern ogende monument ook een heel natuurlijke afwerking. Als extra detail kan de voorste bloemsparing tevens gevuld worden met stenen, kiezels of pebbles. De sierlijke RVS band die om de letterplaat heen is gebogen, bevat ruimte voor een persoonlijke boodschap, wens of uitdrukking. De letterplaat zelf is midden op het monument, op een iets verheven gedeelte geplaatst. Deze bestaat ook geheel uit natuursteen en biedt ruimte aan de naam van de persoon, data en eventueel andere persoonlijke teksten of afbeeldingen.

Door de bijzondere combinatie van de beplanting en het luxueuze design, krijgt het monument een exclusief, maar natuurlijk karakter. Tegelijkertijd zorgen de subtiele toevoeging van het kleine vlindertje en de zwarte glimmende steentjes ook voor een speels element.
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.