Schets kort graf met RVS band

Schets kort graf met RVS band foto 1
Strakke en sierlijke lijnen komen samen in dit exclusieve monument.

Een exclusief kort grafmonument van natuursteen gekenmerkt door eenvoudige, strakke lijnen en een hoogwaardige afwerking. Dit monument kan dienen als kort graf op een begr... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 7075
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief
Graftype Kort graf
Materiaal Natuursteen, RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Strakke en sierlijke lijnen komen samen in dit exclusieve monument.

Een exclusief kort grafmonument van natuursteen gekenmerkt door eenvoudige, strakke lijnen en een hoogwaardige afwerking. Dit monument kan dienen als kort graf op een begraafplaats of als urnenmonument op een urnenbegraafplaats. Het staande gedeelte van het monument biedt naast de naam van de overledene ook ruimte voor een persoonlijke tekst, vorm afbeelding of een ander persoonlijk element. De rechte, statige vorm van het staande gedeelte wordt onderbroken door een sierlijke, maar strakke RVS band. Op deze RVS band kan een wens of een persoonlijke spreuk worden geplaatst. Deze tekst wordt door middel van watersnijden uit het RVS gesneden. Het liggende gedeelte bevat een kleine rechthoekige bloemsparing. Hierin kan beplanting in worden aangebracht.

Het monument is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en dat geeft het een exclusieve uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.