Stijlvol urnenmonument met brons

Stijlvol urnenmonument met brons foto 1
Dit urnenmonument heeft een basis van natuursteen, waarop een rond ornament is aangebracht. Door de slanke vorm en het gebruikte materiaal heeft het urnenmonument een stijlvol voorkomen. Het onderste deel van het ronde ornament is van brons en bevat da... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32680
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken, Kort graf
Kleur Beige, licht
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin

Productomschrijving

Dit urnenmonument heeft een basis van natuursteen, waarop een rond ornament is aangebracht. Door de slanke vorm en het gebruikte materiaal heeft het urnenmonument een stijlvol voorkomen. Het onderste deel van het ronde ornament is van brons en bevat daarnaast bronzen blaadjes die in een afwijkend patina zijn uitgevoerd. Hierdoor krijgen de blaadjes een groenige kleur. De textuur van de ondergrond en het reliëf in de blaadjes is heel goed te zien. Het overige deel van het ornament biedt ruimte aan de naam en data. Samen met u kunnen we dit monument compleet naar wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag vrijblijvend met u een ontwerp.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.