Urnengraf

Urnengraf  foto 1
Op dit urnengraf zijn twee vissen van mozaiek aangebracht. De bronzen belettering is verheven op het natuursteen bevestigd. Achter het gedenkteken zijn twee siergrassen geplaatst om het geheel te accentueren.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22065
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen, Urnenplaten
Dieren Vis
Graftype Algemeen
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Ruwe steen

Productomschrijving

Op dit urnengraf zijn twee vissen van mozaiek aangebracht. De bronzen belettering is verheven op het natuursteen bevestigd. Achter het gedenkteken zijn twee siergrassen geplaatst om het geheel te accentueren.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen