Urnengraf gedenksteen van Azul Macauba

Urnengraf gedenksteen van Azul Macauba foto 1
Deze gedenksteen voor een urnengraf is gemaakt van de bijzondere steensoort Azul Macauba. De steensoort heeft rustieke zeeblauwe kleuren en op dit exemplaar is de bovenzijde glad gemaakt en zijn de zijden gehakt om een iets grover effect te krijgen. He... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22342
Collectie Boeken, harten en kussens, Lichte grafstenen
Graftype Algemeen
Materiaal Natuursteen

Productomschrijving

Deze gedenksteen voor een urnengraf is gemaakt van de bijzondere steensoort Azul Macauba. De steensoort heeft rustieke zeeblauwe kleuren en op dit exemplaar is de bovenzijde glad gemaakt en zijn de zijden gehakt om een iets grover effect te krijgen. Het geheel heeft toch een vriendelijke uitstraling, dankzij de kleuren en de zachter gemaakte randen. De verdiepte wit geschilderde letters passen erg goed in dit geheel, maar we kunnen met u een geheel persoonlijke invulling geven aan deze urnengraf gedenksteen. Door het maken van een persoonlijk ontwerp, komen we samen met u tot een passend monument voor uw dierbare.


Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen