Urnengraf met bronzen letterplaatje

Urnengraf met bronzen letterplaatje foto 1
Het urnengraf heeft een stijlvol bronzen letterplaatje waarop een schreeflettertype erg goed past, zoals in dit voorbeeld goed is te zien. Om het wat statige uiterlijk iets te doorbreken, zijn de gegoten bronzen blaadjes toegevoegd, die door de afwijk... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32583
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Met bijzondere betekenis, Urnenplaten
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin

Productomschrijving

Het urnengraf heeft een stijlvol bronzen letterplaatje waarop een schreeflettertype erg goed past, zoals in dit voorbeeld goed is te zien. Om het wat statige uiterlijk iets te doorbreken, zijn de gegoten bronzen blaadjes toegevoegd, die door de afwijkende patina op subtiele wijze een organische vorm aan het urnenmonument toevoegen. Het monument is fraai en ingetogen, maar toch zeer herkenbaar door de gemaakte combinaties in het brons.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.