Urnengraf met bronzen tekst

Urnengraf met bronzen tekst foto 1
Urnengraf met daarop een aaneengegoten tekst van brons.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of ku... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20182
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Rechthoekig

Productomschrijving

Urnengraf met daarop een aaneengegoten tekst van brons.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.