Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnengraf zuil

Urnengraf zuil foto 1
Urnengraf zuil van kalksteen. Het grafornament en de tekst zijn van gepatineerd brons.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19064
Collectie Beelden en Symbolen, Brons, Kort graf, Modern, Natuursteen, Zuilen
Dieren Vogel
Graftype Kort graf
Kleur Wit
Materiaal Brons, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Urnengraf zuil van kalksteen. Het grafornament en de tekst zijn van gepatineerd brons.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.