Urnenmonument

Urnenmonument waarin een zwerfkei verwerkt is. Belettering is in duurzaam aluminium toegepast.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fr... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3387
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Boeken, harten en kussens, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen, Urnenplaten
Graftype Kort graf
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Grijs

Productomschrijving

Urnenmonument waarin een zwerfkei verwerkt is. Belettering is in duurzaam aluminium toegepast.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.