Urnenmonument met glasplaat

Dit natuurlijk gevormde urnenmonument bestaat uit een ruwe veldkei waarop een fraaie glasplaat is aangebracht. In het glas is tekst en decoratie gezandstraald.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3212
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen

Productomschrijving

Dit natuurlijk gevormde urnenmonument bestaat uit een ruwe veldkei waarop een fraaie glasplaat is aangebracht. In het glas is tekst en decoratie gezandstraald.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen