Urnenmonument met glasplaat

Dit natuurlijk gevormde urnenmonument bestaat uit een ruwe veldkei waarop een fraaie glasplaat is aangebracht. In het glas is tekst en decoratie gezandstraald.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke ui... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3212
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Glas, Kort graf, Natuurlijk, Natuursteen, Ruwe steen, Ruwe steen
Graftype Kort graf, Natuurlijk
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen, Ruwe steen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Dit natuurlijk gevormde urnenmonument bestaat uit een ruwe veldkei waarop een fraaie glasplaat is aangebracht. In het glas is tekst en decoratie gezandstraald.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.