Urnenmonument rode zuil met bloem

Urnenmonument rode zuil met bloem foto 1
Urnenmonument in rood natuursteen, in het materiaal is een bloem verwerkt, symbool voor de bloei en vergankelijkheid van het leven.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaa... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3316
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Beige
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Urnenmonument in rood natuursteen, in het materiaal is een bloem verwerkt, symbool voor de bloei en vergankelijkheid van het leven.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen