Urnenplaat met boomtak

Urnenplaat met boomtak foto 1
In het materiaal van deze urnenplaat is een boomtak met bladeren verheven uitgewerkt, de belettering is uitgevoerd in duurzaam en sierlijk brons.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepas... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3187
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Christelijk, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Kort graf
Kleur licht, Wit
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit

Productomschrijving

In het materiaal van deze urnenplaat is een boomtak met bladeren verheven uitgewerkt, de belettering is uitgevoerd in duurzaam en sierlijk brons.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen