Urnenveld monument

Urnenveld monument foto 1
Urnenveld monument van graniet. De tekst en de accessoires zijn van brons.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weerg... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18554
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Roos
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen, Familiegraf - enkel breed
Kleur Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin

Productomschrijving

Urnenveld monument van graniet. De tekst en de accessoires zijn van brons.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen