Urnenzuil met bronzen beeld

Deze natuurstenen urnenzuil met bronzen beeld is geschikt voor gebruik als urnenmonument, waarbij de urn bij de zuil of in een keldertje onder de zuil geplaatst kan worden. De naam en data zijn met stevige bronzen letter trapsgewijs bovenaan de zuil ge... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32896
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Zuilen
Materiaal Brons, Natuursteen

Productomschrijving

Deze natuurstenen urnenzuil met bronzen beeld is geschikt voor gebruik als urnenmonument, waarbij de urn bij de zuil of in een keldertje onder de zuil geplaatst kan worden. De naam en data zijn met stevige bronzen letter trapsgewijs bovenaan de zuil geplaatst en daarbovenop bevindt zich een stijlvol bronzen beeld van brons. Dit bronzen beeld staat symbool voor de hemelpoort of de ‘poort naar de eeuwigheid’.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.