Urnmonument met bronzen blad

Urnmonument met bronzen blad foto 1
In de uitsparing van de zuil is een bronzen blad bevestigd. De tekst is gezandstraald. Het natuursteen is ruw afgewerkt, zodat dit moderne monument een natuurlijke uitstraling heeft. Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kle... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1196
Artikelnummer 15803
Collectie Exclusief
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

In de uitsparing van de zuil is een bronzen blad bevestigd. De tekst is gezandstraald. Het natuursteen is ruw afgewerkt, zodat dit moderne monument een natuurlijke uitstraling heeft.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.