Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnmonument natuursteen met glas

Op de glazen omgekeerde driehoek kan tekst worden aangebracht. De driehoek wordt gedragen door de natuurstenen zuil die zich bovenin splitst.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creër... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1265
Collectie Exclusief, Glas, Natuursteen, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Op de glazen omgekeerde driehoek kan tekst worden aangebracht. De driehoek wordt gedragen door de natuurstenen zuil die zich bovenin splitst.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.