Zuil in licht natuursteen

Zuil in licht natuursteen foto 1
Grafzuil in een lichte natuursteensoort, gedecoreerd met een bronzen beeld. Op de zuil is belettering in hetzelfde materiaal mogelijk.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van rel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1426
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Lichte grafstenen, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht, Oranje, Roze
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Roze
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Grafzuil in een lichte natuursteensoort, gedecoreerd met een bronzen beeld. Op de zuil is belettering in hetzelfde materiaal mogelijk.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen