Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Zuil van gehakt graniet

Dit urnenmonument bestaat uit een zuil van ruw gehakt graniet met een gedrapeerd bronzen kunstenaarsornament. Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelli... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1126
Collectie Brons, Kunstenaars, Natuursteen, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - staand
Materiaal Brons, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Dit urnenmonument bestaat uit een zuil van ruw gehakt graniet met een gedrapeerd bronzen kunstenaarsornament.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.