Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Den Hollandsche gedenktekens Bescherming Persoonsgegevens

Den Hollandsche gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en verwerkt deze in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Hieronder vindt u de privacyverklaring van Den Hollandsche Gedenktekens: DH-Groep B.V. gevestigd te Elst en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65414888. Hierna te noemen: Den Hollandsche.

Wij bewaren de gegevens in een beveiligde database. Uw persoonlijke gegevens worden nooit gedeeld met derden voor commerciële doeleinden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen we de volgende gegevens van u nodig:

Omschrijving Doel
Geslacht In de communicatie is het voor ons prettig dat we contact op kunnen nemen met het juiste familielid.
Achternaam We vragen nooit om een voornaam, uw achternaam gebruiken we in onze communicatie.
E-mailadres Het e-mailadres gebruiken we om een bevestiging van de e-mail te sturen. Het e-mailadres wordt gebruikt als communicatiemiddel voor het versturen van informatie over onze diensten of producten.
Telefoonnummer Indien gewenst kunt u een telefoonnummer achterlaten. Dit telefoonnummer wordt gebruikt om u te voorzien van informatie over onze diensten en producten. Het invullen van een telefoonnummer is overigens niet verplicht.
Vestigingskeuze Dit veld wordt alleen gebruikt in een afspraakformulier. Als wij u benaderen om de afspraak te bevestigen is het prettig om te weten in welke vestiging u langs wenst te komen. De vestigingskeuze is niet verplicht.

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking

Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst. Uw persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van de overeenkomst. Indien de gegevens niet aan ons kunnen worden verstrekt zijn wij niet in staat om de overeenkomst uit voeren.

Publicatie

Uw gegevens worden nooit gepubliceerd, mits daar door Den Hollandsche toestemming voor wordt gevraagd. Deze gegevens kunnen worden gebruikt in testimonials of klantervaringen. Wij tonen alleen de afbeelding van het geplaatste gedenktekens, de plaatsnaam en maand van plaatsing. Wij vragen bij plaatsing van gedenktekens op onze website of de naam op het gedenkteken vermeld mag worden. Als hier geen toestemming voor wordt gegeven zal de naam onherkenbaar worden gemaakt.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. Uw gegevens worden nooit verstrekt aan derden voor commerciële doeleinden.

Google Analytics

Den Hollandsche heeft een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Google Analytics. Wij delen in geen geval gegevens met Google. De gegevens die wij versturen naar Google Analytics worden anoniem verstuurd. De verzamelde gegevens worden in geen enkel geval gebruikt voor retargeting via social media netwerk of het Google Display netwerk. Bekijk hier welke cookies Google Analytics wij plaatsen

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Ook door derden, die door ons zijn geïmplementeerd op de website, worden cookies geplaatst. Tijdens uw eerste bezoek wordt gevraagd welke cookies wij mogen plaatsen op de website. Wij bieden u gelegenheid om cookies van derden niet te plaatsen. Als u hiervoor kiest worden alleen functionele cookies geplaatst om de website te kunnen laten functioneren.

Het is mogelijk cookies uit te schakelen via uw internet browser. Houd rekening dat de website mogelijk dan niet optimaal functioneert.

Meer informatie over onze cookies leest u hier.

Bewaartermijn

De hierboven genoemde persoonsgegevens bewaren wij zo lang als nodig is om de overeenkomst af te handelen, inclusief garantie zoals vermeld in onze garantievoorwaarden. De data wordt vervolgens gewist tenzij er bewaarplicht geldt die langer is zoals b.v. fiscale bewaarplicht.

Recht op inzage, rectificatie en wissen van de persoonsgegevens

U heeft het rechts op inzage, rectificatie en wissen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor een verzoek via email of per post. Indien u een bestelling bij ons heeft geplaatst is het niet mogelijk om gegevens op een factuur achteraf aan te passen.

Autoriteit persoonsgegevens

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens helpen wij u graag verder. Op grond van de privacywet heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Algemene contactgegevens

Heeft u vragen over de privacy richtlijnen dan kunt u contact opnemen met:

Den Hollandsche Gedenktekens
Pascalweg 3
6662 NX Elst
0431 371 333

Update: Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 mei 2018