Komende zaterdag: Extra inspiratiedag Bekijk winkel

Grafstenen in ArnhemInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Arnhem? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Arnhem en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Elst. Op minder dan 15 minuten rijden van Arnhem.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Arnhem?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van natuursteen

Grafstenen Arnhem

2
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van glas

Grafsteen Arnhem

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Arnhem

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van brons

Grafmonument Arnhem

7
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

November 2016
Arnhem

“het resultaat is prachtig geworden!“

Bij Den Hollandse gedenktekens werd alle tijd genomen om het het graf vorm te geven. Vanuit een idee vond de vormgeving en invulling plaats, waarbij diverse suggesties gedaan werden, maar niets opgedrongen werd. De communicatie, zowel op het bedrijf als per mail, verliep uiterst prettig, waarbij steeds duidelijke afspraken gemaakt werden. Plaatsing vond nog eerder plaats dan ingeschat (netjes aangekondigd) en het resultaat is prachtig geworden! Vr. groet, Paul Driessen

Maart 2016
Arnhem

“Helemaal blij en tevreden met de plaatsing.“

Wij hebben inmiddels de plaatsing van het gedenkteken n.a.v. het overlijden van onze tante bewonderd en dat zegt m.i. al genoeg. Wij zijn helemaal blij en tevreden met de plaatsing.

Maart 2016
Arnhem

“heel erg tevreden“

Bij deze wil ik u graag doorgeven dat het gedenkteken ontzettend mooi is geworden en ik er heel erg tevreden over ben. Ik hoop dat u dit ook door zou willen geven aan diegene die hier verantwoordelijk voor zijn.

November 2015
Arnhem

“ontzettend mooi “

Bij deze wil ik u graag doorgeven dat het gedenkteken ontzettend mooi is geworden en ik er heel erg tevreden over ben. Ik hoop dat u dit ook door zou willen geven aan diegene die hier verantwoordelijk voor zijn.

Oktober 2015
Arnhem

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Arnhem?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Elst om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Arnhem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Arnhem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.