Komende zaterdag: Extra inspiratiedag Bekijk winkel

Grafstenen in ArnhemInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Arnhem? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Arnhem en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Elst. Op minder dan 15 minuten rijden van Arnhem.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

November 2016
Arnhem

“het resultaat is prachtig geworden!“

Bij Den Hollandse gedenktekens werd alle tijd genomen om het het graf vorm te geven. Vanuit een idee vond de vormgeving en invulling plaats, waarbij diverse suggesties gedaan werden, maar niets opgedrongen werd. De communicatie, zowel op het bedrijf als per mail, verliep uiterst prettig, waarbij steeds duidelijke afspraken gemaakt werden. Plaatsing vond nog eerder plaats dan ingeschat (netjes aangekondigd) en het resultaat is prachtig geworden! Vr. groet, Paul Driessen

Maart 2016
Arnhem

“Helemaal blij en tevreden met de plaatsing.“

Wij hebben inmiddels de plaatsing van het gedenkteken n.a.v. het overlijden van onze tante bewonderd en dat zegt m.i. al genoeg. Wij zijn helemaal blij en tevreden met de plaatsing.

Maart 2016
Arnhem

“heel erg tevreden“

Bij deze wil ik u graag doorgeven dat het gedenkteken ontzettend mooi is geworden en ik er heel erg tevreden over ben. Ik hoop dat u dit ook door zou willen geven aan diegene die hier verantwoordelijk voor zijn.

November 2015
Arnhem

“ontzettend mooi “

Bij deze wil ik u graag doorgeven dat het gedenkteken ontzettend mooi is geworden en ik er heel erg tevreden over ben. Ik hoop dat u dit ook door zou willen geven aan diegene die hier verantwoordelijk voor zijn.

Oktober 2015
Arnhem

Welke collecties leveren wij in Arnhem?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van natuursteen

Natuursteen grafmonumenten

2
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van glas

Glazen grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Arnhem

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van brons

Brons voor gedenktekens

7
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Arnhem van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Arnhem
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Arnhem Moscowa
Grafstenen Arnhem Moscowa
Grafsteen Arnhem Moscowa 1

Moscowa Arnhem

Begraafplaats of begraafpark Moscowa heeft een lange geschiedenis. De naam is afgeleid van de naastgelegen boerderij 'Moskowa', met een 'k'. Bijzonder is dat de begraafplaats in 1876 is opgericht als moderne grote begraafplaats buiten de bebouwde kom en dat de begraafplaats al sinds begin jaren '80 beschikt over een Islamitisch deel. De begraafplaats bevat tegenwoordig een algemeen, Rooms Katholiek, Islamitisch en Joods gedeelte. Naast eigen graven en algemene graven, biedt Moscowa ook plaats aan kindergraven, strooivelden en columbaria. Op Moscowa is naast de Aula, waar uitvaartdiensten gehouden kunnen worden, ook een crematorium, theehuisje en uitvaartcentrum aanwezig.

Waterbergseweg
6815AP Arnhem
grafsteen Arnhem Protestantse Begraafplaats Elden
Grafmonument Arnhem Protestantse Begraafplaats Elden
Grafmonumenten Arnhem Protestantse Begraafplaats Elden 1

Protestantse Begraafplaats Elden Arnhem

De protestantse begraafplaats van de Bonifatiuskerk Elden bevindt zich in Arnhem Zuid, vlak bij de Gelredome. Het kleine dorpje Elden is in de loop der jaren helemaal ingelijfd door Arnhem. Het kleine kerkhof bevindt achter het markante witte kerkje dat zijn huidige vorm kreeg in 1866. De oorsprong van de kerk ligt zelfs in de 14 eeuw en in het gebouw bevinden zich nog oude grafzerken uit de 17e eeuw.

Huissensedijk
6842 AK Arnhem
grafmonument Arnhem Rooms Katholieke Lukaskerkhof Elden
Grafstenen Arnhem Rooms Katholieke Lukaskerkhof Elden
Grafsteen Arnhem Rooms Katholieke Lukaskerkhof Elden 1

Rooms Katholieke Lukaskerkhof Elden Arnhem

Het kerkhof van de Lukaskerk in Elden, valt onder de R.K. Parochie Sint Eusebius. De begraafplaats bevindt zich achter het kergebouw in het hart van het dorp Elden, onderdeel van het stadsdeel Arnhem-Zuid en is te bereiken door vanaf de Rijksweg-west en de Brink (het pleintje voor de kerk) de ingang te nemen aan de rechterkant van de kerk.

Rijksweg-West
6842 BE Arnhem
grafmonumenten Arnhem Vredenoord (Schaarsbergen)
Grafmonument Arnhem Vredenoord (Schaarsbergen)
Grafmonumenten Arnhem Vredenoord (Schaarsbergen) 1

Vredenoord (Schaarsbergen) Arnhem

De protestantse begraafplaats Vredenoord ligt op een rustige locatie ver buiten Arnhem in het buurtschap Schaarsbergen. Vanaf de Kemperbergerweg is de begraafplaats te bereiken via de statige oprijlaan die uitkomt bij het kleine kerkje van de Protestantse gemeente Schaarsbergen. Daarachter ligt het kerkhof, te midden van het omliggende bos.

Kemperbergerweg
6816 RT Arnhem

Begraafplaatsen in de omgeving van Arnhem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Arnhem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.