Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafmonumenten in BloemendaalInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Bloemendaal

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Bloemendaal? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten en grafstenen in de gemeente Bloemendaal en omgeving, zoals in Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Amsterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Bloemendaal.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Bloemendaal?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Bloemendaal van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Bloemendaal van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Bloemendaal van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Bloemendaal

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Bloemendaal van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Bloemendaal van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Bloemendaal van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Bloemendaal van glas

Grafstenen van glas

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

Mei 2024
Landsmeer

“Het is geheel tot wens “

Het monument is vandaag neer gezet en ziet er goed uit.Het is geheel tot wens en ik ben tevreden.

Mei 2024
Haarlemmermeer

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

Mei 2024
Amsterdam

“Wij zijn U en Uw collega's dankbaar“

Nu wij het door Uw firma geplaatste gedenkteken hebben gezien is het mij een behoefte U te complimenteren met de wijze waarop wij zijn ontvangen en onze wensen zijn verwerkt in een ontwerp dat geheel aan onze verwachtingen voldeed. Wij zijn U en Uw collega's dankbaar voor hun aandeel in de afhandeling en verzoeken U vriendelijk om dit ook aan hen te laten weten.

Mei 2024
Velsen

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bloemendaal?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bloemendaal

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bloemendaal maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Bennebroek Begraafplaats Sint Jozef

Begraafplaats Sint Jozef Bennebroek

Middenin het dorp Bennebroek staat de neogotische Rooms Katholieke kerk Sint Josef, onderdeel van de Klaverblad Kerken Bennebroek, Heemstede en Vogelenzang. Op de begraafplaats naast de kerk zijn algemene en particuliere graven.

Kerklaan
2121 VE Bennebroek
grafsteen Bennebroek Bennebroek Hervormd (PKN)
Grafstenen Bennebroek Bennebroek Hervormd (PKN)
Grafsteen Bennebroek Bennebroek Hervormd (PKN) 1

Bennebroek Hervormd (PKN)

De begraafplaats is tegelijk met de bouw van de kerk aangelegd (1679) en was aanvankelijk bescheiden van omvang. Pas met het verbod op het begraven in de kerk, aan het begin van de 19de eeuw, werd het kerkhof in noord- en zuidwestelijke richting vergroot. Het huidige hartvormige voorplein dateert waarschijnlijk ook uit deze vroeg 19de-eeuwse periode. Op historische afbeeldingen is geen sprake van een plein, maar van een recht toegangspad naar de kerk.

Binnenweg
2121GW Bennebroek
grafmonument Bloemendaal Algemene Begraafplaats Bloemendaal

Algemene Begraafplaats Bloemendaal

De algemene begraafplaats van de gemeente Bloemendaal is er voor iedereen, ook voor inwoners van andere gemeentes. Een algemene begraafplaats draagt geen bepaalde geloofsovertuiging of levensbeschouwing uit.
Ze zijn daardoor kleinschalig en worden gekenmerkt door persoonlijke aandacht en maatwerk, particuliere graven, algemene graven en een urnenmuur.

Bergweg
2061 KB Bloemendaal

Grafstenen Algemene Begraafplaats Bloemendaal

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Bloemendaal

grafmonumenten Bloemendaal Rooms Katholieke Begraafplaats Adelbert

Rooms Katholieke Begraafplaats Adelbert Bloemendaal

De sfeervolle Rooms-Katholieke begraafplaats Adelbert ligt in het bosrijke gebied tussen Bloemendaal en Santpoort-Zuid. In 1924 werd de begraafplaats gesticht, naar een ontwerp van de bekende landschapsarchitect Leonard Springer. Naast particuliere en algemene graven, zijn er urnengraven. Er is de mogelijkheid op een urnengraf een waterurn te plaatsen.

Dennenweg
2061HX Bloemendaal
grafstenen Overveen Overveen RK

Overveen RK

Korte Zijlweg
2051 BD Overveen